Velden zijn niet correct ingevuld
Levering en bezorging
Opruimings uitverkoop

Alles moet weg!

Levering en bezorging

Uw bestelling kan door ons eigen serviceteam bij u thuis worden afgeleverd. Ideaal voor grote of zware meubelen die u zelf niet kunt vervoeren. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst bij Oostland Woonland houden wij voor u in de gaten wanneer de levering bij ons verwacht wordt. Wij maken vervolgens een telefonische afspraak voor het exacte bezorgmoment. U krijgt altijd een keuze voor het gewenste tijdvak op de bezorgdag. Zo heeft u direct een indicatie van het bezorgmoment en u hoeft u niet de gehele dag te wachten tot uw meubelen worden bezorgd. Oostland Woonland bezorgt op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag.

Uw bestelling keurig thuisbezorgd

Ons bezorgteam plaatst de meubelen op de gewenste plaats in de ruimte waar u de meubelen wilt hebben staan. Ook plaatsen wij direct viltjes onder de meubelen zodat uw vloer niet beschadigd wordt wanneer u de meubelen wilt verschuiven of verplaatsen. U hoeft niet bang te zijn voor overtollig verpakkingsmateriaal nadat uw meubelen zijn geleverd. Wij zorgen dat alle verpakkingen zoals plastic en karton netjes meegenomen worden.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Beilen. Wij helpen u graag!

 

OpeningstijdenOpeningstijden

  • Ma Gesloten
  • Di 09.00 uur - 17.30 uur
  • Wo 09.00 uur - 17.30 uur
  • Do 09.00 uur - 17.30 uur
  • Vr 09.00 uur - 21.00 uur
  • Za 10.00 uur - 17.00 uur
  • Zo Gesloten

Oostland Woonland bij RTL4

Bekijk de video

OpeningstijdenWij staan voor u klaar

Vragen over onze producten, de levertijd van uw bestelling of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen