Velden zijn niet correct ingevuld
Visual
Opruimings uitverkoop

Alles moet weg!

Het unieke zitcomfort van Stressless

Stressless fauteuils en banken staan bekend om hun zitcomfort. Dit komt door het unieke en functionele ontwerp. Stressless combineert daarnaast zitcomfort met design, zodat u niet alleen relaxed zit maar dat uw fauteuil of bank ook nog eens goed past bij uw interieur.

Stressless Dealer in Drenthe

Er zijn al meer dan 6 miljoen tevreden bezitters. Daarom is Oostland Woonland met trots Stressless dealer in Drenthe en Noordoost-Nederland. In de fauteuils van Stressless kunt u optimaal genieten van ontspanning. Stressless kent verschillende soorten modellen fauteuils. Met het Stressless Glide-systeem wordt het lichaam perfecht in balans gehouden. Het Plus-systeem biedt juist optimale ondersteuning voor hoofd en onderrug. U heeft bij onze Stressless fauteuils keuze uit drie verschillende maten. Er is altijd een maat die het beste bij uw lichaam past. Met één handbeweging kunt eenvoudig in de ligstand. Dit is zelfs mogelijk met of zonder hoofdsteun.

Stressless banken

Een bankstel is niet meer weg te denken uit ons leven en hoort daarom ook goed te zitten. Hiervoor heeft Stressless het zogenaamde ErgoAdapt systeem bedacht. U ziet het niet, maar u voelt het comfort. De zitting helt automatisch iets naar achteren. Hierdoor zit u uiterst comfortabel. Een Stressless combi is een combi van een fauteuil en bank en is wellicht de perfecte oplossing voor u. Ze zijn verkrijgbaar met zowel hoge als lage rugleuningen. Uniek is dat elke zitting individueel in te stellen is. De Stressless comfortbanken zijn verkrijgbaar in 2 maten. Passend bij uw lichaamsgrootte en de beschikbare ruimte. U kunt kiezen uit 4 leer- en 6 stofkwaliteiten die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren.


Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Beilen. Wij helpen u graag!

 

 

 

 

 

OpeningstijdenOpeningstijden

  • Ma Gesloten
  • Di 09.00 uur - 17.30 uur
  • Wo 09.00 uur - 17.30 uur
  • Do 09.00 uur - 17.30 uur
  • Vr 09.00 uur - 21.00 uur
  • Za 10.00 uur - 17.00 uur
  • Zo Gesloten

Oostland Woonland bij RTL4

Bekijk de video

OpeningstijdenWij staan voor u klaar

Vragen over onze producten, de levertijd van uw bestelling of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen